حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

آشوب در فرانسه بعد از سخنرانی ماکرون

تعداد زیادی از مردم فرانسه در اعتراض به تاکید دولت این کشور بر اجرای قانون تغییرات بازنشستگی، در شهرهای مختلف از جمله پاریس و لیون تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر. در ادامه اعتراضات به طرح جنجالی دولت فرانسه برای اعمال تغییرات در قانون بازنشستگی، مردم این کشور بار دیگر دست به تظاهرات زدند.

 

تعداد زیادی از مردم فرانسه شامگاه دوشنبه در اعتراض به تاکید دولت این کشور بر اجرای قانون تغییرات بازنشستگی، در شهرهای مختلف از جمله پاریس و لیون تظاهرات کردند.

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه مشغول سخنرانی درباره اجرای این قانون به هر قیمتی بود که تظاهرات گسترده آغاز شد.

 

جمعی از معترضان در مقابل ساختمان شهرداری پاریس تجمع کرده و با انجام اقداماتی چون شعار سردادن، دست زدن و شکستن گلدان‌ها خشم خود را نسبت به دفاع ماکرون از اصلاحات حقوق بازنشستگی ابراز کردند.

 

طبق این گزارش، تظاهرات‌کنندگان مذاکره با ماکرون را رد کردند و گفتند که او نظر اکثر شهروندان فرانسوی مخالف اصلاحات را در نظر نگرفته است.

 

خبرنگار شبکه «ریانووستی» نیز گزارش داد که تجمع مسالمت‌آمیز نزدیک شهرداری پاریس با مداخله پلیس به خشونت کشیده شد و مردم سطل‌های زباله را واژگون کرده و به آتش می‌کشند.

 

بر این اساس، پلیس فرانسه برای متفرق کردن معترضان در میدان جمهوری پاریس از گاز اشک‌آور استفاده کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار